Nyheder

Nyheder

Her kan du se et overblik over alle nyheder

Søg

Vælg dato fra-til
Found 110 result(s). Currently showing 1 - 24
Nyhed

Dialogmøde: Mange drømme for Prags Boulevard

Omkring 50 interesserede borgere var den 21. november samlet for at arbejde med Prags Boulevards fremtid. Der var både små og store forslag til området, men fælles for alle var håbet om en grøn, attraktiv boulevard med plads til forskellighed.
Nyhed

Dialogmøde: Prags Boulevards fremtid

Hvad drømmer du om, at der sker med Prags Boulevard i fremtiden? Den 21. november inviterer Amager Øst Lokaludvalg til en aften med fokus på Prags Boulevards fremtid.
Nyhed

Budgetpenge til ny trafikplan for Amager

En trafikplan for hele Amager, mere metro, toiletter på Amager Strand, idrætsfaciliteter og kulturtilbud er blandt resultaterne af årets budgetforhandlinger
Nyhed

Ny skulptur på Christmas Møllers Plads

I mandags blev den nye skulptur Zygote indviet og lokaludvalgene på Amagers mangeårige arbejde med at skaffe kunst til bydelene bar igen frugt.
Nyhed

Vandring med Rådhusets politikere i Laplandskvarteret

Lokaludvalget var d. 30. august på vandring i Laplandskvarteret med en håndfuld politikere fra Københavns Rådhus. Formålet var at vise kvarteret frem før der vedtages ny startredegørelse og lokalplan.
Nyhed

En dag i sundhedens tegn

Aktiviteter for alle aldre og masser af inspiration og viden at hente om motion, kost og forebyggelse af sygdom. Kom og bliv klogere (også på dig selv)!
Nyhed

Sommerkalender

Der er liv og glade dage i Amager Øst her i sommeren og lokaludvalget har støttet en masse spændende arrangementer, som man kan være med til!
Nyhed

De nye parkeringszoner er vedtaget

Der indføres 3-timers parkeringszoner fra kl. 8-22 i store dele af Amager Øst. De nye parkeringszoner træder i kraft 1. december 2023.
Nyhed

Grøn bylivsgade på Cumberlandsgade?

Den 9. august holder vi pop-up gademøde om forslag til grøn bylivsgade på Cumberlandsgade – og vi vil meget gerne have dine input til forslaget.
Nyhed

Sorteringspunkter på vej i Amager Øst

De allerførste sorteringspunkter står nu klar til at tage imod sorteret affald, og flere sorteringspunkter i Amager Øst åbner i den kommende tid.
Nyhed

Opbakning til bydelsplanen!

Efter et vellykket repræsentantskabsmøde, har lokaludvalget, sammen med bydelens foreningsliv, taget endnu et skridt i arbejdet med den kommende bydelsplan.
Nyhed

Spejdergruppen 1. Sønderbro vinder Frivilligprisen 2022

Årets pris går til 1. Sønderbro Gruppe fordi de gennem ledernes frivillige arbejde har skabt et aktivt og åbent fællesskab, der er med til at lægge grunden til nogle “skønne voksne til vores lokalområde”.