Nyheder

Her kan du se et overblik over alle nyheder

Søg

Vælg dato fra-til
Found 125 result(s). Currently showing 1 - 24
Nyhed

Farlige forhold på Amager Strandvej forbedres

Politikerne på Rådhuset har vedtaget et forslag til forbedring af forholdene på Amager Strandvej. Det skal give bedre fremkommelighed for lastbiler og gøre det mere sikkert at krydse vejen for bløde trafikanter
Nyhed

Hvordan oplever du trafikken på Amager?

Vi vil gerne vide, hvordan du oplever trafikken på Amager. Dine input kommer til at indgå i Teknik- og Miljøforvaltningens arbejde med en ny trafikplan for Amager.
Nyhed

Parkering til små erhvervsdrivende?

Efter en række henvendelser fra små erhvervsdrivende har Amager Øst Lokaludvalg sendt et brev til Teknik og Miljøforvaltningen, i håbet om at der kan findes en løsning på problemerne med parkering.
Nyhed

Året der gik 2023

Året er ved at gå på hæld og vi gør status over et begivenhedsrigt år i Amager Øst.
Nyhed

Der skal findes en løsning på jordtransporterne

Sammen med Amager Vest Lokaludvalg har vi sendt et brev til Borgerrepræsentationen. Vi opfordrer til, at der oprettes specifikke ruter, som jordtransporterne til Lynetteholmen skal anvende.
Nyhed

Vinderen af Frivilligprisen 2023!

Det blev Badmintonklubben af 1937 som i år løb med sejren. De fik i går torsdag d. 7 december overrakt årets Frivilligpris og de 25.000 kr. fra Lokaludvalget.
Nyhed

Se hvilke veje der skal renoveres

Kommunen gør klar til næste års anlægsprojekter, der skal forbedre vejforholdene i bydelen. Det bliver blandt andet muligt at cykle mod ensretningen i Ålandsgade.
Nyhed

Dialogmøde: Mange drømme for Prags Boulevard

Omkring 50 interesserede borgere var den 21. november samlet for at arbejde med Prags Boulevards fremtid. Der var både små og store forslag til området, men fælles for alle var håbet om en grøn, attraktiv boulevard med plads til forskellighed.
Nyhed

Dialogmøde: Prags Boulevards fremtid

Hvad drømmer du om, at der sker med Prags Boulevard i fremtiden? Den 21. november inviterer Amager Øst Lokaludvalg til en aften med fokus på Prags Boulevards fremtid.
Nyhed

Budgetpenge til ny trafikplan for Amager

En trafikplan for hele Amager, mere metro, toiletter på Amager Strand, idrætsfaciliteter og kulturtilbud er blandt resultaterne af årets budgetforhandlinger
Nyhed

Ny skulptur på Christmas Møllers Plads

I mandags blev den nye skulptur Zygote indviet og lokaludvalgene på Amagers mangeårige arbejde med at skaffe kunst til bydelene bar igen frugt.
Nyhed

Vandring med Rådhusets politikere i Laplandskvarteret

Lokaludvalget var d. 30. august på vandring i Laplandskvarteret med en håndfuld politikere fra Københavns Rådhus. Formålet var at vise kvarteret frem før der vedtages ny startredegørelse og lokalplan.
Nyhed

En dag i sundhedens tegn

Aktiviteter for alle aldre og masser af inspiration og viden at hente om motion, kost og forebyggelse af sygdom. Kom og bliv klogere (også på dig selv)!