Søg penge

Søg støtte

Bydelspuljen

Du kan søge lokaludvalgets bydelspulje om støtte til dit projekt i bydelen

Bydelspuljen støtter aktiviteter, der skaber dialog og netværk borgerne imellem.

Se, hvordan du kan få støtte til at udføre netop din aktivitet. 

Har du brug for råd og vejledning til dit projekt?

Så kan lokaludvalgets sekretariat måske hjælpe dig. Vi ved ikke alt om alt, men vi ved meget om meget. Og hvis vi ikke selv ved det, er der en pæn sandsynlighed for, at vi i hvert fald ved hvor du skal gå hen for at blive endnu klogere.

Vi kan særligt hjælpe dig til at blive klogere på de krav og kriterier der er, for lokaludvalgets egne puljemidler og det rådgiver vi med glæde om. Men hvis dit projekt ikke passer ind i lokaludvalgets pulje, kan vi måske hjælpe dig på vej til, hvor du ellers kan søge støtte eller få egentlig projektrådgivning. Københavns Kommune har rigtig mange puljer til forskellige typer af projekter og aktiviteter, bl.a. støtte til frivilligt socialt arbejde, ældreklubber, billed- og scenekunst og meget mere. Tit vil vi også have kendskab til andre puljer eller netværk.

I sekretariatet har vi desuden et tæt samarbejde med Miljøpunkt Amager, så tøv ikke med at skrive eller ringe til os, så peger vi dig i den rigtige retning!

Du kan også orientere dig i nogle af de mange muligheder for at skabe dit eget projekt, søge projektstøtte eller få indflydelse på kommunen her: Skab din by (kk.dk)

Video Url