Bydelspuljen støtter aktiviteter, der skaber dialog og netværk mellem borgerne i Amager Øst. Her kan du læse mere om, hvordan du kan få støtte til at udføre netop din aktivitet.

Her ser du processen i Bydelspuljen fra idé til afvikling og afslutning.

Er det første gang du søger lokaludvalget om støtte?

Kontakt os hvis du har spørgsmål til ansøgningsproceduren og støttekriterier eller hvis du har brug for sparring og inspiration til dit projekt. Har du et projekt i støbeskeen har du også mulighed for at vende det med en arbejdsgruppe, før du sender ansøgningen. Ring gerne til sekretariatet og få en snak om dine tanker og idéer. Du kan også kontakte en af vores samarbejdspartnere:

Klik her for at se tips til, hvordan du kan gøre dit arrangement mere bæredygtigt

Andre muligheder for at søge støtte

Hvis dit projekt ikke opfylder lokaludvalgets kriterier, eller du har behov for yderligere finansiering, kan du læse mere på Københavns Kommunes side om kultur- og projektstøtte her. Der findes mange muligheder for støtte til mange forskellige typer projekter. Indtil d. 31.10.2020 har alle foreninger desuden mulighed for at bruge databasen fonde.dk. Klik her for at læse mere om, hvordan du får adgang til ca. 3.000 støttemuligheder fordelt på private fonde og offentlige puljer.