Bydelspuljen støtter aktiviteter, der skaber dialog og netværk mellem borgerne i Amager Øst. Her kan du læse mere om, hvordan du kan få støtte til at udføre netop din aktivitet.

Her ser du processen i Bydelspuljen fra idé til afvikling og afslutning.

Er det første gang du søger lokaludvalget om støtte?

Kontakt os hvis du har spørgsmål til ansøgningsproceduren og støttekriterier eller hvis du har brug for sparring og inspiration til dit projekt. Har du et projekt i støbeskeen har du også mulighed for at vende det med en arbejdsgruppe, før du sender ansøgningen. Ring gerne til sekretariatet og få en snak om dine tanker og idéer. Du kan også kontakte en af vores samarbejdspartnere:

Klik her for at se tips til, hvordan du kan gøre dit arrangement mere bæredygtigt

Har du brug for råd og vejledning til et lokalt projekt du går og bakser med?

Så kan lokaludvalgets sekretariat måske hjælpe dig. Vi ved ikke alt om alt, men vi ved meget om meget. Og hvis vi ikke selv ved det, er der en pæn sandsynlighed for, at vi i hvert fald ved hvor du skal gå hen for at blive endnu klogere.

Vi kan selvfølgelig særligt hjælpe dig til at blive klogere på de krav og kriterier der er, for lokaludvalgets egne puljemidler og det rådgiver vi med glæde om.

Men hvis dit projekt ikke lige passer ind i lokaludvalgets pulje(r), kan vi måske hjælpe dig på vej til, hvor du ellers kan søge støtte eller få egentlig projektrådgivning. Københavns Kommune har rigtig mange puljer til forskellige typer af projekter og aktiviteter, bl.a. støtte til frivilligt socialt arbejde, ældreklubber, billed- og scenekunst og meget mere. Tit vil vi også have kendskab til andre puljer eller netværk. Det kan vi (ofte) gøre dig klogere på. I sekretariatet har vi også tæt samarbejde med det lokale miljøpunkt. 

Så tøv ikke med at skrive eller ringe til os, så peger vi dig i den rigtige retning!

Du kan også orientere dig i nogle af de mange muligheder for at skabe dit eget projekt, søge projektstøtte eller få indflydelse på kommunen på siden Skab din by

Andre muligheder for at søge støtte

Hvis dit projekt ikke opfylder lokaludvalgets kriterier, eller du har behov for yderligere finansiering, kan du læse mere på Københavns Kommunes side om kultur- og projektstøtte her.
Der findes mange muligheder for støtte til mange forskellige typer projekter.