Skolebyggeri giver mindre plads til trafik

Nu starter byggeriet af skolen i Holmbladsgade. Det betyder mindre plads til trafikken nær byggegrunden.

Nu begynder byggeriet af Nordøst Amager Skole for alvor at gå i gang. 

Byggepladsen overdækkes

NCC er nu igang med at opstille en totaloverdækning af byggepladsen (SiteCover®), som vises på illustrationen ovenfor. Materiel er ved at blive tilkørt pladsen og stålkonstruktionen til SiteCover® er ved at blive rejst. Arbejdet starter fra Holmbladsgade og bevæger sig ned mod Prags Boulevard. To mobilkraner vil være på byggepladsen ifm. disse arbejder.

Efter opstilling af konstruktionen til SiteCover® monteres teltdug, porte mv. og det hele forventes at stå færdigt i løbet af februar.

Det forventes at SiteCover® nedtages igen efter ca. 12-14 måneder, hvor bygningen er lukket og byggepladsen ikke længere er lige så sårbar overfor vind og vejr.

Mindre plads til trafikken

Holmbladsgade vil blive ensporet med trafikregulering i et område foran byggepladsen. På Prags Boulevard vil det stykke vej, der støder op til byggepladsen blive inddraget til byggeplads og lukket for gennemkørsel.

Der kommer i perioden til at være adskillige P-pladser, der ikke kan benyttes.

Byggeri København har fået mulighed for at anvende E-boks til at videreformidle informationer og varslinger fra totalentreprenøren NCC til de nærmeste naboer til

byggepladsen. Der informeres i en fastlagt radius af ca. 150 meter fra byggepladsen.

Nyhedsbrev Nordøstamager Skole