Fællessang fra altan til altan

Beboerne i Bremergården holdt fest på sikker afstand af hinanden. Se billederne fra karantænefesten her.

Der er langt mellem festerne for tiden, men d. 25. april blev der både sunget fællessang, skålet og danset - naturligvis i god afstand fra hinanden. Det foregik nemlig fra altanerne i Bremergården. Silent Events og Danseglad inviterede til fællessang og dans på altanerne med økonomisk støtte fra lokaludvalget. Festen stod på i godt to timer, hvor der blandt andet blev synkrondanset, sunget fødselsdagssang og skrålet med på de store hits. Arrangørerne fik beboerne til at love at give hinanden ekstra store smil, når de fremover mødes i opgangene. Hvordan sammenholdet blev styrket den aften, var helt tydeligt at mærke og helt efter hensigten:

Der er brug for forbindelse mere end nogensinde. De her fester er en helt unik gave til de heldige beboere og samtidig et statement om at fællesskab og forbindelse kan få os igennem selv de sværeste tider.
Simon Frederiksen
Partner, Silent Events

Alle beboere fik udleveret hovedtelefoner, som fik sendt musik fra de to DJs. Den eneste lyd, der fyldte gården var således beboernes sang og hujen. Til karantænefesten var der taget højde for sikkerheden og sundhedsmyndighederne anbefalinger. Hovedtelefoner blev afsprittede leveret til dørene og beboerne kunne kun deltage fra deres lejligheder. 

Karantænefesten blev støttet af lokaludvalgets Kvikpulje, hvor der kan søges op til 5.000 kr med kortere behandlingstid end til Bydelspuljen. Læs mere om mulighederne for støtte her. 

Karantænefest i Bremergården d. 25. april. Billeder af Yann Houlberg Andersen