Tilmeld dig borgerpanelet

Bliv en del af det digitale borgerpanel i Amager Øst

Tilmeld dig Amager Øst Lokaludvalgs digitale borgerpanel her

Linket åbner i et nyt faneblad i din browser, hvor du bedes indtaste dine baggrundsoplysninger. 

Herefter vil du modtage Lokaludvalgets spørgeskemaundersøgelser på din e-mail. 

Som borger i Amager Øst har du den bedste fornemmelse for, hvad der er vigtigt i dit lokalområde. Derfor vil vi gerne høre din mening om, hvordan Amager Øst kan blive en endnu bedre bydel at bo i.

Du kan give dine inputs ved at blive en del af  det digitale borgerpanel. Vores borgerpanel giver dig, der er borger i Amager Øst og over 15 år, muligheden for at give din mening til kende i centrale spørgsmål, der vedrører udviklingen af bydelen.

Din besvarelse er altid anonym og du kan til enhver tid melde dig ud af panelet.

Vi har brug for din indsigt i din bydel

Når politikerne og forvaltningerne i Københavns Kommune udarbejder forslag til tiltag i bydelen, tager de lokaludvalgene og borgerne med på råd.

Som medlem af borgerpanelet, får du cirka 2-4 gange om året en invitation til at deltage i en spørgeskemaundersøgelse, der vedrører aktuelle emner i bydelen og hvad der er på den lokale politiske dagsorden. Vi håber derfor meget at du har lyst til at være med og give din mening og forslag til forbedringer i bydelen til kende.

Hvad bruger I mine forslag til?

Vi bruger dine forslag, holdninger og inputs i vores arbejde i lokaludvalget, og deler panelets holdninger med politikerne på Københavns Rådhus og forvaltningerne. 

Har du spørgsmål til borgerpanelet? Så skriv gerne til os på aoelu@kk.dk.

Vores borgerpanelundersøgelser