På denne side kan du læse om vores møder og de høringer vi svarer på. Vi mødes en gang om måneden til lokaludvalgsmøderne, men også i mindre arbejdsgrupper. 

Som lokaludvalg svarer vi løbende på mange forskellige høringer - fælles for dem er, at de har betydning for vores bydel. 

Høringer

En vigtig del af lokaludvalgets rolle er at være høringspart for Københavns Kommune og sørge for at borgernes input formidles videre til beslutningstagerne. Derfor inviterer vi ofte til møder og mere uformelle arrangementer, hvor du kan give din mening til kende. 

Møder

Lokaludvalget holder hver måned lokaludvalgsmøde, og forholder sig løbende til høringer og planer fra forvaltningerne i kommunen. Sommetider udarbejder lokaludvalgets grupper egne planer og analyser. Her på siden kan du læse mere om aktuelle høringer, planer og analyser og se hvornår lokaludvalget holder møde.


Begivenheder / arrangementer > Se alle
 • Luftfoto illustration af Lynetteholm
  Møde

  Digitalt informationsmøde om Lynetteholm

  Vi holder digitalt informationsmøde om anlæg af Lynetteholm med særligt fokus på Amager Øst

  Ons. 20. jan. kl. 17.30 til 19.30

  Informationsmødet handler om miljøvurderingen af anlæg af Lynetteholm, som er i offentlig høring frem til den 25. januar. By & Havn holder oplæg og svarer på spørgsmål om, hvilke konsekvenser, anlæg af Lynetteholm konkret vil få for dig, der bor i Amager Øst.  Læs mere om høringen   Deltag online Grundet den nuværende corona-situation ...

  Ons. 20. jan. kl. 17.30 til 19.30

 • Møde

  Ansøgningsfrist 25. januar

  25. januar er fristen for ansøgninger, der behandles på lokaludvalgsmødet d. 25. februar

  Man. 25. jan. kl. 23.59

  Læs mere om, hvordan du søger under sådan søger du. Ansøgningsfristen til Bydelspuljen ligger altid en måned før det lokaludvalgsmøde, hvor ansøgningen bliver behandlet. Ansøgningsfristen er fastsat for at sikre en ordentlig sagsbehandling af de indkomne ansøgninger. Husk, at den aktivitet, som du søger om støtte til, ikke må være fundet...

  Man. 25. jan. kl. 23.59

 • Lokaludvalgsmøde
  Møde

  Lokaludvalgsmøde 28. januar 2021

  Amager Øst Lokaludvalg mødes en gang om måneden, undtagen i juli. Kontakt sekretariatet hvis du ønsker at komme i dialog med lokaludvalget.

  Tor. 28. jan. kl. 18.30 til 22.00

  Ordinært lokaludvalgsmøde 28.  januar 2021. Afholdes i Microsoft Teams.  Læs dagsorden/referat for mødet.

  Tor. 28. jan. kl. 18.30 til 22.00

Sider