På denne side kan du læse om vores møder og de høringer vi svarer på. Vi mødes en gang om måneden til lokaludvalgsmøderne, men også i mindre arbejdsgrupper. 

Som lokaludvalg svarer vi løbende på mange forskellige høringer - fælles for dem er, at de har betydning for vores bydel. 

Høringer

En vigtig del af lokaludvalgets rolle er at være høringspart for Københavns Kommune og sørge for at borgernes input formidles videre til beslutningstagerne. Derfor inviterer vi ofte til møder og mere uformelle arrangementer, hvor du kan give din mening til kende. 

Møder

Lokaludvalget holder hver måned lokaludvalgsmøde, og forholder sig løbende til høringer og planer fra forvaltningerne i kommunen. Sommetider udarbejder lokaludvalgets grupper egne planer og analyser. Her på siden kan du læse mere om aktuelle høringer, planer og analyser og se hvornår lokaludvalget holder møde.


Begivenheder / arrangementer > Se alle
 • Møde

  Ansøgningsfrist 20. april

  20. april er fristen for ansøgninger, der behandles på lokaludvalgsmødet d. 20. maj

  Tir. 20. apr. kl. 23.59

  Læs mere om, hvordan du søger under sådan søger du. Ansøgningsfristen til Bydelspuljen ligger altid en måned før det lokaludvalgsmøde, hvor ansøgningen bliver behandlet. Ansøgningsfristen er fastsat for at sikre en ordentlig sagsbehandling af de indkomne ansøgninger. Husk, at den aktivitet, som du søger om støtte til, ikke må være fundet...

  Tir. 20. apr. kl. 23.59

 • Lokaludvalgsmøde
  Møde

  Lokaludvalgsmøde 22. april 2021

  Amager Øst Lokaludvalg mødes en gang om måneden, undtagen i juli. Møderne er offentlige.

  Tor. 22. apr. kl. 18.30 til 22.00

  Ordinært lokaludvalgsmøde 22. april 2021. Læs dagsorden/referat for mødet.

  Tor. 22. apr. kl. 18.30 til 22.00

 • Arbejdsgrupper
  Møde

  SOSU-møde 3. maj 2021

  Møde i arbejdsgruppe for socialt arbejde, sundhed, ældre og integration

  Man. 03. maj. kl. 17.00 til 18.30

  De faste arbejdsgrupper mødes hver måned for at forberede sager til det kommende lokaludvalgsmøde. Hvis du er interesseret i at komme i dialog med gruppen, kontakt da sekretariatet på aoelu@kk.dk

  Man. 03. maj. kl. 17.00 til 18.30

Sider