Digitalt informationsmøde om Lynetteholm

  • Luftfoto illustration af Lynetteholm
20 jan

Dato

ons. 20. jan. kl. 17.30 til kl. 19.30
Mødet streames via Microsoft Teams
Vi holder digitalt informationsmøde om anlæg af Lynetteholm med særligt fokus på Amager Øst

Informationsmødet handler om miljøvurderingen af anlæg af Lynetteholm, som er i offentlig høring frem til den 25. januar.

By & Havn holder oplæg og svarer på spørgsmål om, hvilke konsekvenser, anlæg af Lynetteholm konkret vil få for dig, der bor i Amager Øst. 

Læs mere om høringen 

Deltag online

Grundet den nuværende corona-situation livestreamer vi mødet over Microsoft Teams, så du kan følge mødet hjemmefra via en computer, tablet eller smartphone. Tilmelding er ikke nødvendig. Du kan stille skriftlige spørgsmål undervejs i mødet via chatfunktionen.

Mødet streames via Microsoft Teams

Du kan enten downloade Microsoft Teams som en app til din computer, eller deltage i Teams-mødet over internettet ved at klikke på knappen “Se på internettet i stedet”.

Du kan enten logge på med en Microsoft-konto, eller du kan deltage uden at være logget ind ved at klikke på “Deltag anonymt”. 

  • Hvis du deltager i mødet over internettet, så brug gerne browserne Microsoft Edge eller Google Chrome.
     
  • Hvis du deltager via din smartphone eller ipad/tablet, skal du downloade Microsoft Teams app’en via App Store eller Google Play, da det ikke er muligt at deltage i Teams-møder over internettet på smartphone/tablet.

Praktisk om borgermødet

TID: Onsdag den 20. januar 2021 kl. 17.30-19.30
STED: Online via Microsoft Teams - link til mødet ligger herunder

Se mødet senere

Efter mødet kan du se en video af mødet via det samme link.