Amager Klima- og demokratifestival

  • Karsten Sørensen
Klima- og demokratifestivalen er en tilbagevendende begivenhed hvor Amager samles til debat og inspiration om demokrati og klima.

Amager Klima- og Demokratifestival er en festdag i klimaet og demokratiets navn. 

Festivalen er en årlig begivenhed med et heldagsprogram spækfyldt med indslag, workshops og underholdning for alle aldre. Festivalen blev holdt første gang den 7. april 2019, og succesen gentages næste gang d. 26. september 2021.

Sidste år bød festivalen blandt andet på spændende oplæg om cirkulær økonomi, debat om klima i EU, og om hvordan man holder bæredygtig ferie. Der var også reparationsworkshop, og workshops hvor der blev lavet hjemmelavede to-go-kopper, stofposer og plantet bi- og insektvenlige planter.

Ligesom sidste gang vil der også denne gang være forskellige boder og underholdende musikalske indslag, ligesom der igen vil være optræden og workshops for børnene. I 2019 var der 41 spændende boder at besøge, der spændte over både politiske partier, miljøorganisationer, boder med tips mod madspild, inspiration til genbrug og meget mere.

Forberedelserne til den næste festival er i fuld gang, og hvis du har lyst til at være frivillig eller har gode ideer til dagen, så skriv til lise@miljopunkt-amager.dk.

Følg med i facebook-event