Adgang til Fonde.dk for byens foreninger

  • Billede fra The Commedia Schools klovnesamarbejde over Østersøen
    Foto: Ruth Lerche & Mikkel Arne Knudsen
Københavns Kommune har lavet en aftale med Fonde.dk, som betyder at alle foreninger i byen kan bruge databasen til at finde relevante fonde.

Fonde.dk er en fondsdatabase og portal, der vil give et samlet og opdateret overblik over relevante fonde, puljer, nyheder, events, værktøjer til fundraising m.m.

Fonde.dk er Danmarks største og mest opdaterede fondsdatabase og portal for fundraising. Den indeholder ca. 3.000 støttemuligheder fordelt på private fonde og offentlige puljer. På siden findes der også en lang række relevante artikler, nyheder, skabeloner og værktøjer. Der er desuden mulighed for at tilvælge et nyhedsbrev, så man kan holde sig løbende opdateret på nyheder, tendenser, bevillinger, events m.v.

Aftalen løber indtil 31.10.2021. 

Hvis du ønsker en bruger til Fonde.dk:

Send følgende oplysninger til info@fonde.dk (i emnefeltet skrives "Københavns Kommune") for oprettelse af bruger:

Fulde navn på foreningens formand:
Foreningens navn:
E-mail:

Efterfølgende vil Fundraiseren sende dig loginoplysninger (brugernavn og password). Mailen vil også indeholde en kort intro til Fonde.dk. Det udleverede login (brugernavn og password) er personligt og skal opbevares forsvarligt og fortroligt. Brugernavn og password må kun anvendes af én bruger og må således ikke videregives til 3. person. Du er forpligtet til straks at meddele via info@fonde.dk, hvis der sker misbrug eller er risiko for misbrug af brugernavn og adgangskode.